AmCham Poslovno-razvojna delegacija odkrivala razvojne trende


Avtor: U.S. Datum: 2200 dni nazaj.


Letošnja AmCham Poslovno-razvojna delegacija, ki so se je udeležili predstavniki 13 podjetij, je bila usmerjena v prihodnost in v odkrivanje najnovejših razvojnih trendov.

Člani poslovno-razvojne delegacije na univerzi Harvard.

Člani poslovno-razvojne delegacije na univerzi Harvard. Foto: AmCham

Udeleženci delegacije so obiskali Boston, globalno središče inovacij in robotike, kjer ima sedež več kot 2.000 razvojno usmerjenih podjetij, in Pittsburgh, nekdanji center jeklarske industrije, ki je danes tehnološko središče z več kot 1.600 izjemno uspešnimi tehnološkimi podjetji.

Udeleženci AmCham Poslovno-razvojne delegacije so v Bostonu in Pittsburghu obiskali univerze MIT, Harvard, Boston University in Carnegie Mellon University, ki so središča razvoja, in napredna podjetja, kjer so spoznali razvoj in zadnje novosti na področju umetne inteligence, robotike, avtonomne vožnje, razvoja mest in novih tehnologij. Dobili so vpogled v razmišljanje in delovanje vodilnih razvojnih centrov, ki vzpostavljajo ključne platforme digitalne transformacije.

Podrobnejše informacije o posameznih obiskih dobite na strani AmCham Slovenija.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo