PRIREDITEV – VESELO PO DOMAČE 2015

Informacije o dogodku


Datum: 29. 12. 2015

Lokacija: FESTIVALNA DVORANA BLED

Cena: 13€

Kontakt: ANTON REPE

VABILO na VESELO PO DOMAČE 2015

Folklorno društvo Bled organizira že 17. VESELO PO DOMAČE, ki bo 29. decembra ob 20 uri v Festivalni dvorani na Bledu. Nastopali bodo Ansambel Zupan, ansambel Dor Ma Cajt, Harmonikarski orkester Železniki, Erazem&Miro, Moški pevski zbor Kralj Matjaž iz Pliberka, Kulturno društvo Gorje ter folklorniki Folklornega društva Bled. Za humor bo poskrbel Kondi Pižorn. Skozi prireditev pa nas bosta vodila člana Folklornega društva Bled Mateja Repe in Milan Debeljak. Letošnja prireditev pa bo posvečena tudi velikanu slovenske narodno zabavne glasbe Slavku Avseniku.

Tako kot vedno doslej ima prireditev tudi humanitarni značaj. Nanjo povabimo gojence Doma Matevža Langusa iz Radovljice in domov starostnikov iz Radovljice in Jesenic.

Skratka, prireditev je umeščena v najlepši čas leta, med božičem in novim letom. Mnogim, tudi osamljenim in žalostnim, prikliče na lica vesel nasmeh in jih dobre volje popelje v novo leto.

Zatorej, vidimo se v torek, 29. decembra ob 20 uri. Karte pa že lahko kupite v Turističnem društvu Bled ali pri članih Folklornega društva Bled. Za vse informacije lahko pokličete tudi na telefon +386 41 774 256.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More