Informativni dnevi 2018


Avtor: U.S. Datum: 2319 dni nazaj.


Na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani v petek, 9. februarja 2018 ob 10. in 15. uri, ter v soboto, 10. februarja 2018 ob 10. uri organizirajo informativna dneva. V petek, 9. februarja 2018, bo Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze v Ljubljani organizirala tudi Informativni dan za zamejske Slovence in tuje državljane. Dogodek z začetkom ob 12. uri bo potekal na rektoratu Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12, Ljubljana - Zbornična dvorana).

Datumi informativnih dnevov za študijske programe druge stopnje za vpis v magistrske programe so že objavljeni na spletni strani Univerze v Ljubljani. Datumi informativnih dni za vpis v doktorske študijske programe bodo objavljeni v prvi polovici februarja.

Letos bo za vse tuje študente na voljo tudi novost. V okviru spletne strani The Study Abroad Portal bo v četrtek, 22. februarja 2018, med 17. in 18. uro potekal on-line informativni dan. Omenjeni informativni dan pripravlja Study in Slovenia v sodelovanju s štirimi slovenskimi univerzami, med njimi tudi Univerzo v Ljubljani. Predstavniki univerz bodo odgovarjali na vsa vprašanja v povezavi s študijem v Sloveniji.

Več podatkov in povezav dobite na strani Univerze v Ljubljani.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo