Kaj pomeni tlačaniti v berlinskem klicnem centru


Avtor: U.S. Datum: 2375 dni nazaj.


"Če vi ne verjamete v to izvrstno ponudbo, kako boste prepričali naše stranke? Torej vas vprašam še enkrat – bi vi na njihovem mestu vzeli naš paket ali ne?" nas že drugič, tokrat nekoliko razdraženo, vpraša gospod Rangan. Še bolj servilno pokimamo.

Gospod Rangan, mladi Nemec indijskih korenin, strogo premeri prostor in nadaljuje s powerpoint prezentacijo produkta, ki ga bomo tržili. Če nas seveda sploh vzamejo.

Kajti prvi korak v klimatizirane prostore SystemCalla (op. a. ime je spremenjeno), ogromnega berlinskega klicnega centra, ki se nahaja v soseski Friedrichstadt (poleg znamenitega Checkpoint Charlieja), je enak trenutku, ko se na konjskem hipodromu odprejo vratca – od tu naprej štejejo samo rezultati, in vsem še zdaleč ne bo uspelo doseči cilja.

Kaj še je zapisal Matjaž Juren – Zaza, lahko preberete na spletni strani airBeletrina.

Matjaž Juren - Zaza

Matjaž Juren - Zaza

* Matjaž Juren – Zaza (1985) se je utelesil v Mariboru. Leto, dve, tri zatem ga je ena od starejših sestričen med igro družine "ponesreči" vrgla po najdaljših stopnicah na Štajerskem. Na urgenci so rekli, da so cerebralne poškodbe precej hude, rekli so: "Jah nič, pa naj bo novinar, gospa." Trojni magister Matjaž živi in dela v Ljubljani. Trenutno je podiplomski študent scenaristike na AGRFT. Rad hodi na Erasmus zabave in gleda Moped Show. Enkrat je na Čopovi srečal Demetra Bitenca.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo