Maja Keuc o Švedski: Pogrešam toplino Slovencev


Avtor: U.S. Datum: 2190 dni nazaj.


Pet let je že, odkar se je naša nadarjena pevka Maja Keuc preselila v švedsko prestolnico Stockholm. Čeprav ji življenje na severu ustreza, se pogosto vrača domov. Kar najbolj pogreša, je toplina Slovencev, pravi.

Maja z zaročencem Jonahom Foto: Facebook

Maja z zaročencem Jonahom. Foto: Facebook

Maja Keuc si je na Švedskem ustvarila nov dom in našla srečo. Srce ji je ukradel postaven glasbenik Jonah Nilsson, s katerim sta se pred časom tudi zaročila, aktivno se ukvarja z ustvarjanjem nove glasbe in nastopanjem.

Švedska in življenje tam ji ustrezata. Za zdaj namerava tam ostati in ne razmišlja o selitvi v Slovenijo. Se pa domov precej pogosto vrača – ne le zaradi družine in prijateljev, temveč tudi zaradi nastopov, ki jih ima tukaj.

So pa vseeno na severu stvari, ki se jih še vedno ni popolnoma navadila. Na primer mraka in mraza. "Na Švedsko bi tako z veseljem prestavila letne čase, ki jih poznamo v Sloveniji. Zdi se namreč, da zgoraj pri nas zima traja kar osem mesecev, za tem pa nastopi nekaj, kar je pri nas podobno pomladi. Da ne govorim o tem, da je pol leta mrak. Če kmalu ne bom začela čez zimo hoditi nekam v tople kraje, se mi bo zmešalo," pove v smehu.

Celoten članek lahko preberete na strani SiolNET.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo