ManuElla na poti v evrovizijski Stockholm


Avtor: slovenci Datum: 2771 dni nazaj.


Slovenska evrovizijska predstavnica ManuElla je na poti v Stockholm, kjer jo v četrtek čaka prva vaja v areni Globe pred polfinalnim nastopom, ki bo prihodnji teden. "Gremo v akcijo," se je na brniškem letališču pred odhodom pošalila za STA. Finale je njen prvi cilj, nato pa "od tam naprej". Njena skladba Blue and Red bo malenkost spremenjena.

ManuElla1

ManuElla je prepričana, da si vsak, ki nastopa na evrovizijskem tekmovanju, želi čim višje, tudi zmage. "Ampak najprej je treba dati vse od sebe, nato pa lahko pričakuješ čisto vse," je še povedala o svojih pričakovanjih. Večino ostalih tekmovalnih pesmi je slišala, nabor se ji ne zdi bistveno drugačen od preteklih let: nekatere so jih všeč, druge ne.

V Stockholmu bo v četrtek zjutraj imela prvo vajo. Vaje in razni nastopi bodo skupaj z novinarskimi konferencami, kot je povedala, popolnoma napolnile njeno bivanje v švedski prestolnici pred velikim evrovizijskim tednom. Za dodatno promocijo je s seboj odnesla zgoščenke in razglednice, najbolj pa stavi na dober nastop v drugem polfinalnem izboru 12. maja.

Ta bo v primerjavi s slovenskim izborom Ema popolnoma drugačen, že zaradi ogromnega odra. Samo skladbo so malenkost predrugačili, česar "navaden poslušalec" po njenem mnenju ne bo slišal, nekdo, ki si jo je dobro zapomnil, pa bo to opazil.

"Vsekakor bom poskušala sama zapolniti ves oder, spremljevalni vokalisti me bodo zadaj ojačali vokalno, v enem delu bom imela tudi plesalca z Danske. Privoščila pa sem si tudi pirotehniko," je povedala o nastopu.

Na evrovizijski oder bo ManuElla v drugem predizboru stopila pod zaporedno številko 11. Prvi predizbor bo 10. maja, veliki finale pa v soboto, 14. maja. Za zmago se bo potegovalo 42 držav. (Vir in foto: STA)


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo