Martinovanje v Sarajevu


Avtor: U.S. Datum: 1648 dni nazaj.


09. 11. 2019. je bila v Saraj Hotelu Sarajevo organizirana najbolj vesela in ena od najbolje obiskanih prireditev v toku leta, to je Martinovanje. Tukaj se ob posebej za to pripravljeni večerji in ob živi glasbi zabavajo vse do poznih večernih ur.

Zbralo se je več kot 130 ljudi vseh starostnih skupin. Med gosti so bili: člani SD Cankar, predstavniki Slovenske vojske, predstavniki Veleposlaništva iz Sarajeva, učiteljica slovenskega jezika in kulture v BIH,  in mnogi drugi prijatelji društva SD Cankar - Sarajevo.

Po pozdravnem govoru predsednice društva gospe Verice Džondo in kratkega nastopa animatorjev je sledila skupna zdravljica, nato večerja, potem pa ples in druženje ob živi glasbi mlade zasedbe Urok iz Novega mesta.

Seveda velja pohvaliti tudi ekipo članov SD Cankar, ki so s svojim prostovoljnim delom poskrbeli za pripravo, organizacijo in izvedbo Martinovanja 2019 v Sarajevu.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo