MIKLAVŽEVANJE SARAJEVO, 6. 12. 2019


Avtor: U.S. Datum: 1540 dni nazaj.


Leta se začenjajo in zaključujejo. Začetki so prijetni zaradi novih pričakovanj in ciljev, ki jih želimo doseči, konci pa predvsem zaradi uspehov in zadovoljstva, da smo delo opravili uspešno in tako, kot smo načrtovali. Slovenija je ena tistih redkih držav, kjer darila nosijo kar trije dobri možje – najprej Miklavž, nato Božiček, na koncu pa še Dedek Mraz. Tudi letos, v petek, 6. 12. 2019, nas je v slavnostni dvorani Gimnazije Obala Sarajevo obiskal sv. Miklavž, kateremu so učenci dopolnilnega pouka slovenščine in kulture (majhni, srednji in veliki) pripravili kratek kulturni program. Peli, recitirali in plesali so MU ter tako razveseljevali gledalce in Miklavža, ki jih je ob koncu prireditve nagradil z bogatimi paketki. SD Cankar Sarajevo pa je poskrbelo za manjšo pogostitev po prireditvi.

Iskrena hvala vsem sodelujočim; učencem dopolnilnega pouka slovenščine in kulture v Sarajevu, SD Cankar Sarajevo, sv. Miklavžu, staršem ter vsem, ki ste kakorkoli doprinesli k realizaciji tega dogodka.

Mateja Kregar, učiteljica dopolnilnega pouka slovenščine in kulture v Sarajevu, Kaknju, Zenici in Brezi


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo