Na Dunaju otroške gledališke predstave v slovenščini


Avtor: U.S. Datum: 2638 dni nazaj.


Slovenska iniciativa Dunaj / Slowenische Initiative Wien vabi k vpisu v Otroški gledališki abonma SIDEK 2017. Obljublja, da bo obiskovalce kulturno razvajala z raznolikimi in razkošnimi otroškimi gledališkimi poslasticami. Letos je pripravila štiri predstave in presenečenje.

Gledališki list otroškega abonmaja SIDEK 2017.

Gledališki list otroškega abonmaja SIDEK 2017.

Cenjene ljubiteljice in cenjeni ljubitelji slovenske kulture na Dunaju!

Slovenska iniciativa Dunaj (SID) vas in vaše najmlajše tudi letos vabi na potovanje skozi novo abonmajsko sezono. Na skupni poti vas bomo kulturno razvajali z raznolikimi in razkošnimi otroškimi gledališkimi poslasticami.

Vabimo k vpisu v Otroški gledališki abonma SIDEK 2017. Letos smo pripravili štiri predstave in presenečenje. Več podrobnosti o datumih, gostujočih gledališčih in opise posameznih predstav najdete na priloženem gledališkem listu.

Cena abonmaja ostaja enaka – 20 evrov po osebi (spremljevalec NI vključen) in 10 evrov za vsakega naslednjega otroka. Cena posamezne vstopnice je 8 evrov.

Abonma si najenostavneje in najhitreje zagotovite z nakazilom ustrezne vsote na SID-ov bančni račun:
Prejemnik: Slovenska iniciativa Dunaj (SID)
Naslov prejemnika: Preysinggasse 20A/14–15, 1150 Dunaj
Naziv banke: Zveza Bank
Številka bančnega računa (IBAN številka): AT06 3910 0000 0030 0483
SWIFT/BIC/ABA/BSB koda banke: VSGKAT2K

Hkrati prosimo še za »prijavni e-mail« s številom vplačanih abonmajev ter z imeni in s priimki na sid_drustvo@hotmail.com.

Na prvi predstavi dobite abonmajsko kartico. Pred vsako predstavo vam pošljemo tudi opomnik z datumom in s krajem dogodka.

Zaradi politike delovanja kluba v Brunnenpassage tam abonmajev in vstopnic ne smemo prodajati. Če si abonmajev ne boste uspeli pravočasno zagotoviti, vas prosimo za prostovoljne prispevke v ustrezni vsoti. Hvala za razumevanje!

Hvala, da nas podpirate, saj nam brez vas ne bi uspelo zagotoviti toliko prijetnih trenutkov za naše otroke v maternem jeziku. 

Na snidenje!


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo