Na festivalu Exit letos šest slovenskih izvajalcev


Avtor: slovenci Datum: 2703 dni nazaj.


Novi Sad - V Novem Sadu v Srbiji bo od danes do nedelje potekal festival Exit, ki bo tokrat ob številnih znanih imenih svetovne glasbene scene imel najboljši zvočni sistem v Evropi, obljubljajo predstavniki festivala. Ob zvezdnikih, kot so The Prodigy, Bastille, David Guetta in Ellie Goulding, bo nastopilo tudi šest slovenskih izvajalcev.

Foto: Tanjug/STA

Foto: Tanjug/STA

David Guetta bo v petek na glavnem odru ponovil spektakularen nastop, ki ga je imel na odprtju evropskega prvenstva v nogometu v Parizu. Nastopajoči se bodo zvrstili na več kot 15 različnih odrih po Petrovaradinski trdnjavi.

Iz Slovenije se bodo letos predstavili Gramatik, Borghesia, Werefox, Koala voice, Estwind in Tim Urbanya.

Skupina Borghesia bo na odru Fusion nastopila v petek. V soboto bodo na odru Future Shock na svoj račun prišli predstavniki mlade aktivne glasbene scene Koala Voice, v nedeljo pa na odru Fusion prekmurski rokerji Werefox.

Prav tako v nedeljo se bo z albumom Epigram iz marca letos predstavil producent Gramatik. Na odru AS FM bo nastopil didžej in voditelj oddaje RH 202 Tim Urbanya, metalci Estwind pa bodo zavzeli oder Explosive.

Obiskovalci se bodo letos lahko ob glasbi zabavali še v planetariju, se spuščali po jeklenici, za plesno atrakcijo pa bodo poskrbele Fluid Girls iz španske Ibize in akrobati Area 51.

Festival je v njegovi 16-letni zgodovini obiskalo več kot 2,5 milijona ljudi iz 60 držav.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo