Novartisov karierni zajtrk 2020


Avtor: U.S. Datum: 1449 dni nazaj.


6. januar 2020

Na Novartisovem kariernem zajtrku vam odpiramo vrata v svet, v katerem na novo osmišljamo medicino. Soočamo se z največjimi zdravstvenimi izzivi sodobnega časa. Iščemo prebojne znanstvene inovacije za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. In dokazujemo, da lahko vrhunski slovenski strokovnjaki, ki se izobražujejo ali delajo v tujini, resne karierne izzive najdejo doma.

Novartisov karierni zajtrk je edinstveni odziv na sodobno migracijo visoko izobraženega kadra in primer inovativne pobude za ustvarjanje spodbudnega delovnega okolja za vrhunske slovenske strokovnjake doma, v Sloveniji. Dogodek je namreč namenjen spodbudi slovenskih vrhunskih strokovnjakov, ki so na delu v tujini, k vrnitvi v domače okolje.

Na Novartisovem zajtrku se strokovnjaki v neformalnem in sproščenem ozračju seznanijo z odličnimi kariernimi priložnostmi v domačem okolju, spoznajo vodje in kadrovske menedžerje iz vseh Novartisovih enot v Sloveniji ter dobijo zelo konkreten vpogled v širok nabor izzivov, s katerimi se soočajo strokovnjaki v Novartisu. Številni udeleženci Novartisovega zajtrka pa na dogodku opravijo tudi prve razgovore.

Vedno novi izzivi in vedno nove priložnosti

Štirih kariernih zajtrkov se je doslej udeležilo že več kot 250 vrhunskih strokovnjakov. 21 jih je s pomočjo inovativne in nagrajene karierne prakse dobilo zaposlitev v Novartisu. S številnimi pa ohranjamo stike, saj se v visokotehnološkem farmacevtskem podjetju nenehno pojavljajo novi poklicni izzivi in nove priložnosti za karierno rast.

Prijava 

Že peto leto zapored vabimo slovenske strokovnjake z v tujini dokončanim magisterijem ali doktoratom s farmacevtskega, kemijskega, biotehnološkega ali drugega naravoslovnega in tehničnega področja in/ali z večletnimi delovnimi izkušnjami na primerljivem področju v tujini.

Raziščite poklicne priložnosti na Novartisovem kariernem zajtrku, ki bo 6. januarja 2020 od 10. do 12. ure v Leku v Mengšu na Kolodvorski 27. 

Število mest je omejeno. 

Vabimo vas, da pošljete prijavo in življenjepis na elektronski naslov spela.bernhard@sandoz.com najkasneje do 18. decembra 2019.

Sodelovanja in nagrade

Inovativni pristop pri iskanju vrhunskih kadrov, ki ga uvajamo z Novartisovim kariernim zajtrkom, so prepoznali tudi drugi. 

Smo prejemnik Dnevnikove zlate niti za najboljšo zlato prakso za leto 2016. Na konferenci HR & M, ki jo prireja Planet GV, smo leta 2017 prejeli priznanje za najboljšo prakso pri razvoju zaposlenih med velikimi podjetji.

Več si lahko prebereta na lek.si


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo