PODIM – priložnost za mlade zamejske podjetnike


Avtor: U.S. Datum: 2610 dni nazaj.


V Mariboru bo 10. in 11. maja konferenca Podim 2017. Prireditev je na sporedu že sedemintridesetič in se je v zadnjih letih razvila v največjo in najbolj vplivno "startup" konferenco na območju Alpe-Adria.

Si zamejski startupovec in imaš slovenske korenine?

V sodelovanju z Uradom vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu so organizatorji pripravili posebno ponudbo. Iščejo 20 mladih, slovensko govorečih ustanoviteljev, soustanoviteljev ali članov startup ekip, ki živijo in delajo v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem.

Posebna ponudba za slovensko govoreče startupovce iz zamejstva vključuje:

 • brezplačno udeležbo na enodnevni pre-PODIM Startup šoli (po D-school metodologiji),
 • brezplačno vstopnico za PODIM konferenco,
 • brezplačno ”all-inclusive” nastanitev v Mariboru, od 9. do 11. maja 2017,
 • sofinanciranje stroškov prevoza do Maribora in nazaj.

Posebna ponudba vključuje tudi vse ostale ugodnosti, ki jih imajo startupi na PODIM konferenci:

 • možnost sodelovanje na PODIM Challenge ”pitching” tekmovanju s številnimi dodatnimi ugodnostmi in glavno nagrado za zmagovalca – ”all inclusive”
 • notedenski poslovni obisk Silicijeve doline z mreženjskim programom v organizaciji ABC pospeševalnika v skupni vrednosti 10.000 EUR,
 • vnaprej organizirani 1:1 sestanki z investitorji in predstavniki blue chip podjetji, ki so partnerji PODIM Challenge,
 • močna izpostavljenost vašega startup podjetja v okviru celotnega dogodka (startup ”badge”, predstavitev v PODIM startup katalogu, predstavitev v uradni aplikaciji dogodka).

Kako sodelovati?

Za ”all-inclusive” PODIM paket za zamejske Slovence se potegujete v okviru PODIM Challenge tekmovanja, v katerega se prijavite s startupom, v katerem delujete oz. katerega član ste.

 1. korak: najprej se prijavite prek splošnega PODIM startup obrazca, kjer v polju Dodatno sporočilo prosim obvezno vpišite POSEBNA PONUDBA ZA ZAMEJSKE SLOVENCE
 2. korak: poslali vam bomo e-mail s povezavo do posebnega google obrazca, v katerem boste oddali podatke, ki jih potrebujemo, da lahko uredimo vse potrebno glede vaše udeležbe na PODIM-u.

Izbor slovensko govorečih startupovcev, ki bodo prejeli brezplačno udeležbo na enodnevni Startup šoli, brezplačno vstopnico za PODIM, brezplačno namestitev, sofinanciranje stroškov prevoza in druge PODIM ugodnosti za startupe, bo opravila posebna PODIM Challenge žirija.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij, nam prosim pišite na anja.kodra@startup.si

Zadnji rok za prijavo je 31. marec 2017!

Več informacij lahko dobite na spletni strani PODIM  ali na Facebooku.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo