POSLOVNI IN ZNANSTVENI IMENIK – Vabilo k dopolnitvi


Avtor: U.S. Datum: 3077 dni nazaj.


Slovenski podjetniki, znanstveniki in raziskovalci z vsega sveta se s pomočjo imenikov lahko med sabo povezujete. 

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu redno pripravlja poslovne konference. Poročila s fotografijami najdete na spodnjih povezavah:

MURSKA SOBOTA, april 2015
BLED, november 2014
PREDHODNE KONFERENCE

Poslovni imenik, ki ga ureja Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, vsebuje imena, nazive in kontaktne podatke slovenskih poslovnežev, podjetnikov ter poslovnih ustanov, ki le-takšne objave dovolijo.

S pomočjo imenika se slovenski podjetniki z vsega sveta lahko med sabo povezujete, slovenska podjetja in ustanove bodo preko imenika lažje vzpostavljali stik z vami, po drugi strani pa je tudi za vas imenik dodatna vez z matično domovino in njenim gospodarstvom.

Udejanjajte svoje "slovenstvo" tudi preko poslovnega sodelovanja z matico! 

Vse tiste, ki vas na imeniku še ni, prijazno vabimo k prijavi, vse druge pa k dopolnitvi morebitnih sprememb. Slednje sporočite na e-mail zvone.zigon(at)gov.si, nove prijave pa lahko izpolnite na priloženem obrazcu. Če menite, da vaše ime sodi bolj med raziskovalce ali znanstvenike kot med poslovneže, vas vabimo, da izpolnite drugi obrazec, namenjen znanstvenikom – Urad že dlje časa hrani tudi tovrsten imenik, ki pa bi ga seveda radi obogatili z novimi imeni. Tudi ta obrazec za prijavo je v prilogi.

Predstavnike zamejskih in izseljenskih medijev, pa tudi kolegice in kolege na diplomatskih predstavništvih naprošamo, da nam skušajo po svojih močeh pomagati pri iskanju in spodbujanju bodočih "članov" imenika.

Obstoječi poslovni imenik si lahko ogledate na POVEZAVI

Prijavnice:

Prijavnica v slovenščini

Dvojezična prijavnica / Application form in English

Povezava na imenik znanstvenikov, raziskovalcev, profesorjev ter prijavnica

Poslovna konferenca 2014/USZS

Poslovna konferenca 2014/USZS


Poslovna konferenca 2015/USZS

Poslovna konferenca 2015/USZS


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo