Prvo srečanje Mreže Alpe Jadran – MAJ


Avtor: U.S. Datum: 2223 dni nazaj.


Mreža Alpe Jadran je pobuda zamejskih gospodarskih združenj, ki so uvidele potrebo po sistematičnem povezovanju in mreženju obetavnih mladih podjetnikov in voditeljev v zamejstvu skozi kvalitetni izobraževalni program.

Po daljših pripravah in pridobljenih sredstvih, se štiridelni izobraževalni program pričenja z prvim sklopom 24-25.maja 2018 v Vrbi na Vrbskem jezeru. Gostitelj je Slovensko gospodarska zveza iz Celovca, ki je pridobila ugledne predavatelje za zelo aktualne teme, program si lahko ogledate v prilogi. Udeležba je za izbrane udeležence med kandidati posameznih gospodarskih organizacij brezplačna, največji učinek Mreže Alpe Jadran pa organizatorji pričakujejo v izgradnji kvalitetne mreže odnosov med udeleženci iz štirih držav, ki si bodo na ta način močno razširili obzorje, področje delovanja ter poslovne in karierne možnosti. Z močno in uspešno mladino pa se nam ni potrebno bati za obstoj slovenstva v zamejstvu, kar je seveda eden glavnih ciljev Mreže Alpe Jadran.

Več v priponki: Program - Prvo srečanje MAJ - 25 in 26 05 2018 - Cap Wörth - Koroška


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo