RAZPIS: Javni razpis za razpisno področje B v letu 2016


Avtor: U.S. Datum: 3106 dni nazaj.


Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu je 16. oktobra 2015 objavil Javni razpis za razpisno področje B v letu 2016: finančna podpora Slovencem po svetu.

Razpis je namenjen dejavnostim slovenskih rojakov, ki živijo v tujini. Na javni razpis se lahko prijavijo tako pravne kot fizične osebe iz tujine. Besedilo razpisa in razpisna dokumentacija sta dosegljiva tukaj:

Razpis - besedilo

Razpis - dokumentacija.

Zaprte in jasno označene ovojnice s prijavo/prijavami morajo biti poslane na naslov Urada izključno po pošti, skrajni rok za oddajo prijav pa je 01. december 2015 (kot dokazilo o oddaji velja poštni žig - vlagatelje pozivamo, da si na pošti zagotovijo potrdilo o oddaji pošiljke).

Dokumentacija javnega razpisa (obrazec za pripravo vloge, pogoji in merila za dodeljevanje sredstev, navodila za izpolnjevanje, vzorec pogodbe, obrazec za poročilo), je na razpolago tudi na spletni strani Urada http://www.uszs.gov.si.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo