Razpis za nagrado Horus 2017 je podaljšan do 27. oktobra


Avtor: U.S. Datum: 2399 dni nazaj.


Rok za oddajo vlog na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2017 je podaljšan. Strokovno-organizacijski odbor nagrade se je za premik roka odločil zaradi obsežnosti vprašalnika in želje po kakovostnih prijavah.

Z razpisom želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti. Za strateško nagrado HORUS 2017 se letos lahko potegujejo: podjetja (mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna) ter zavodi in druge organizacije. Letos so razpisali tri vrste nagrad za pravne osebe in sicer Nagrado za strateško celovitost pravne osebe (za strateški pristop podjetij, zavodov k družbeni odgovornosti), Priznanje za projekt (za sodelovanje gospodarstva, šolstva in mladih) ter Priznanje Press (priznanje za objave v medijih o DOP, podeljujejo ga v sodelovanju s partnerjem Press Clipping d.o.o.). Objavljeni so še trije razpisi za posebna priznanja, kjer prijavnine ni: Posebno priznanje posamezniku oz. organizaciji, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti, Posebno priznanje novinarju/ki ter v sodelovanju z Uradom Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu Posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu. Podaljšanje roka oddaje vlog velja za vse kategorije prijav.

Kandidati za nagrado Horus 2017 morajo po novem svoje vloge oddati najkasneje do 27. oktobra 2017. Ocenjevanje bo potekalo v dveh krogih, za uvrstitev med finaliste morajo kandidati zbrati vsaj 51 % vseh možnih točk. Sredi novembra 2017 bodo znani finalisti, podelitev nagrad Horus 2017 pa bo decembra 2017.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo