Razpis za sofinanciranje literarnih festivalov in prireditev


Avtor: U.S. Datum: 2259 dni nazaj.


Javni razpis za sofinanciranje razvoja in uveljavljanja literarnih festivalov in prireditev v mednarodnem prostoru

Vrednost razpisa Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za predmet javnega razpisa, znaša predvidoma 50.000 EUR. JAK bo v okviru razpisa za sofinanciranje izbrala predvidoma največ pet kulturnih projektov.
Domača stran
Datum objave na razpisi.info 25.09.2017
Rok prijave 23.10.2017

Predmet javnega razpisa je izbor izvajalcev in sofinanciranje kulturnih projektov oz. aktivnosti, ki so namenjene razvoju in uveljavljanju literarnih festivalov in literarnih prireditev v mednarodnem prostoru.

Razpis je namenjen dvigu prepoznavnosti kakovostnih kulturnih programov s področja knjige v tujini, zlasti literarnih festivalov in literarnih prireditev, njihovi mednarodni promociji, razvoju kompetenc kulturnih producentov za uspešen nastop v okviru projekta Slovenija, častna gostja frankfurtskega knjižnega sejma, krepitvi povezav med kulturnimi producenti in  tujimi partnerji, mreženju in krepitvi povezav med področjema knjige ter (kulturnega) turizma doma in v tujini.

Upravičeni prijavitelji Na razpis se lahko prijavijo organizacije, registrirane za opravljanje kulturne dejavnosti v Republiki Sloveniji in/ali zamejstvu, ki na področju organizacije literarnih festivalov in literarnih prireditev delujejo najmanj pet let ter izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo