Še 5 dni zbiranja prispevkov za Festival Števerjan 2018


Avtor: U.S. Datum: 2125 dni nazaj.


Slovensko Katoliško Prosvetno Društvo "F. B. Sedej" pripravlja 48. festival narodno-zabavne glasbe, ki se bo odvijal od 6. do 8. julija med Borovci v Števerjanu pri Gorici. Na festivalu nastopajo različni ansambli, ki gojijo slovensko narodno-zabavno glasbo in v njej ustvarjajo nove melodije.

V uspešno pripravo dogodka je vloženega veliko truda in požrtvovalnosti vsakega posameznega člana društva, ki več mesecev temu skupnemu projektu brezpogojno posveča svoj prosti čas. MultiMedijski Center društva "F.B.Sedej" skrbi, da sta Festival in delovanje društva prisotna in širše dostopna na socialnih omrežjih in na spletu. Med njegovimi zadolžitvami je tudi neposredno predvajanje Festivala v živo, s katerem želijo vzbuditi med poslušalci zanimanje in jih s čim bolj kvalitetnim prenosom privabiti v bodoče med Borovce v Števerjan.

Z željo po izboljšavi kakovosti posnetka so se letos odločili za zbiranje sredstev preko platforme množičnega financiranja (crowfunding): https://www.indiegogo.com/projects/48-festival-narodno-zabavne-glasbe-steverjan-2018

48. Festival lahko podprete s pred-nakupom listkov prenosa v živo festivalskih večerov ali z nakupom edinstvene Festivalske t-shirt majčke.
Vsaka vaša podpora je dobrodošla. Z vašo pomočjo bodo lahko posodobili oz. kupili:

Festival Števerjan 2017

  • IP kamere z Full HD ločljivostjo
  • posodobljen računalnik za predvajanje prenosa v živo in pripravo posnetkov
  • posodobitev računalniške in mrežne opreme, ki jo bomo potem uporabljali še za ostale dejavnosti društva
  • Poravnava naročnine na live stream platformo
  • Poravnava plačil raznoraznih davkov za oglaševanje

Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo