Seminar za učiteljice in učitelje sobotnih šol slovenščine in drugih predmetov v slovenščini iz čezoceanskih držav


Avtor: slovenci Datum: 2830 dni nazaj.


Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu ter Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost in šport bosta v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo tudi v letu 2017 v Sloveniji pripravila in financirala strokovno izpopolnjevanje za učiteljice in učitelje sobotnih šol slovenščine in drugih predmetov v slovenščini iz čezoceanskih držav. Seminar bo potekal v času od 24. januarja do 02. februarja 2017. Predvideno število vseh udeležencev je od 15 do 20 oseb.

DSCF8723

Obrazec za prijavo je dosegljiv na spletni strani Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, na Veleposlaništvu RS v Buenos Airesu, Argentina, Veleposlaništvu RS v Brasilii, Brazilija, Veleposlaništvu RS v Canberri, Avstralija, Veleposlaništvu RS v Washingtonu, ZDA, Generalnem konzulatu RS v Clevelandu, ZDA, Veleposlaništvu RS v Ottawi, Kanada, in Veleposlaništvu RS v Kairu, Egipt.

Izpolnjen obrazec morajo kandidati poslati na naslov: Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, Erjavčeva 15, 1000 Ljubljana, Slovenija. Prijavo lahko pošljejo tudi v elektronski obliki na naslov: urad.slovenci@gov.si ali suzana.martinez@gov.si. Podatki, navedeni v prijavi, morajo biti točni in popolni.

Rok za prijavo je 07. oktober 2016. Prednost imajo kandidati, ki se tovrstnega seminarja še niso udeležili. Od udeležencev seminarja se pričakuje, da bodo po zaključku seminarja poučevali v sobotni oz. nedeljski šoli še najmanj dve leti oz. aktivno delovali v slovenskem združenju. Prav tako se pričakuje njihova aktivna udeležba na seminarju.

Financerja bosta krila 85% cene letalske vozovnice v ekonomskem razredu ter nastanitev in druge stroške povezane s seminarjem v Sloveniji. Letalske vozovnice naj si udeleženci priskrbijo sami, Urad pa jim bo denarna sredstva za kritje potnih stroškov povrnil po zaključku seminarja na podlagi predloženega računa oz. kopije letalske vozovnice (natančnejša navodila bodo udeleženci prejeli po potrditvi njihove prijave oz. udeležbe).


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo