Slovenščina malo drugače – poletna šola


Avtor: U.S. Datum: 2581 dni nazaj.


Združenje slovenska izseljenska matica v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter z Zavodom RS za šolstvo in Centrom šolskih in obšolskih dejavnosti letos drugič prireja ustvarjalno poletno šolo za otroke, stare od 12 do 15 let, z naslovom Slovenščina malo drugače.

Dom CŠOD Gorenje pri Zrečah.

Dom CŠOD Gorenje pri Zrečah. Vir: CŠOD

Potekala bo med 23. in 29. julijem letos v Gorenju pri Zrečah. Ob učenju jezika bodo otroci tudi likovno ustvarjali. Šolo bodo vodile tri učiteljice. Katarina Rebič, Lea Lehner bosta poučevali slovenščino, Natalija Veselič-Martinjak pa likovni pouk.

V Centru za šolske in obšolske dejavnosti bodo v času šole nameščeni tudi otroci iz Slovenije, tako, da bodo lahko tisti otroci, ki živijo v tujini, v druženju z njimi izboljševali svoje znanje slovenščine.

Prijave sprejemajo do 31. maja 2017 na elektronski naslov jasmina.ilic@zdruzenje-sim.si ali po navadni pošti na naslov Združenje SIM, Cankarjeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Več informacij in razpisno dokumentacijo dobite na spletni strani Slovenske izseljenske matice.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo