V Milanu nastaja Slovenski poslovni klub


Avtor: U.S. Datum: 2286 dni nazaj.


V Milanu nastaja novo društvo - Slovenski poslovni klub. Za cilj si je zadalo povezovanje vseh Slovencev, ki so v Milanu, Lombardiji in v sosednjih deželah severne Italije dejavni na področju gospodarstva in podjetništva.

Predstavitveni večer bo 23. novembra 2017 ob 19.00 v dvorani Accademia Four Seasons Hotela v Milanu. Med prisotnimi bo minister za Slovence v zamejstvu in po svetu Gorazd Žmavc. Povabljeni tudi predstavniki slovenskih podjetij, ki so prisotna na sejmu Forum Agenti na sejmišču Milano - Rho, da bi se vzpostavili že prvi neposredni stiki med ustanovitelji novega kluba in podjetniki iz Slovenije.

Predstavitvi poslovnega kluba bo sledil še kulturni del: zgodovinarja Paolo Petronio in Alessandro Marzo Magno bosta ob avtorjevi prisotnosti predstavila knjigo Zorana Sosiča "Moj oče Viktor Sosič", ki pripoveduje osebno zgodbo iz časov prve svetovne vojne in neposredno po njej.

USZS


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo