VTIS Madrid 2017


Avtor: U.S. Datum: 2541 dni nazaj.


Prihodnji četrtek, 11. maja 2017, bo na slovenskem veleposlaništvu v Madridu srečanje Slovencev, ki so se v Španiji šolali ali se šolajo, raziskujejo v španskih ustanovah ali delujejo v tamkajšnjem gospodarstvu.

Dogodek z naslovom "Prvič: VTIS Madrid 2017" je del globalne serije dogodkov "Slovensko znanje v svetu". Prireja ga Društvo v tujini izobraženih Slovencev (VTIS) v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Madridu. Namenjeno je spodbujanju povezovanja oziroma medsebojnega sodelovanja Slovencev v Španiji, delitvi izkušenj in predstavitvi strokovnega dela.

Srečanje bo sestavljeno iz kratkih predstavitev dela udeležencev, popestreno bo z glasbenimi točkami. Predstavitvam bo sledila krajša okrogla miza, kjer bo članica upravnega odbora Gala Pavlin z govorci spregovorila o izzivih Slovencev pri študiju in delu v tujini kot tudi morebitnem sodelovanju s Slovenijo in prenašanjem najboljših praks. Ob koncu bo še uradni sprejem udeležencev.

Podroben program v PDF obliki.

Kdor želi sodelovati na dogodku, se lahko prijavi do prihodnjega torka, 9. maja 2017. Prijavni obrazec dobite tukaj.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo