VTIS že drugič v Berlinu


Avtor: U.S. Datum: 2418 dni nazaj.


V četrtek, 26. oktobra 2017, je Društvo VTIS z Veleposlaništvom RS v Berlinu že drugič pripravilo dogodek z naslovom »VTISni si ideje v resničnost!« Besede je tekla o zagonskih podjetjih.

Foto: Društvo VTIS

Zbrane je najprej nagovoril Veleposlanik RS v Berlinu Franc But, potem je potekala krajša predstavitev izkušenih slovenskih start-upovcev Luka Dremlja, Jožeta Baše, Tima Kremiča in Daliborja Matijeviča. Dogodek sta povezovala Marko Kolar in Sarah Siri Blejc. Razvnela se je živahna razprava, med drugim tudi o tem, zakaj je ravno Berlin tako privlačno mesto za zagnane podjetnike in v čem se razlikuje od Ljubljane. Udeleženci so hoteli izvedeti še, kakšno je življenje v branži, kjer je uveljavljeno pravilo, da 95% zagonskih podjetij propade. Gostje so presenečali z inovativnimi odgovori in razvila se je iskriva diskusija. Dogodek je popestrila tudi Mirna Bogdanović, uveljavljena berlinska jazz pevka.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo