VTISov 1. simpozij slovenskih raziskovalcev v tujini


Avtor: slovenci Datum: 2244 dni nazaj.


Društvo VTIS (Društvo v tujini izobraženih Slovencev) organizira 1. simpozij slovenskih raziskovalcev v tujini, ki je multidisciplinarna konferenca, katere cilj je vzpostavitev in utrjevanje vezi med slovenskimi raziskovalci v tujini in raziskovalci ter profesorji v Sloveniji, z dolgoročnim namenom projektnega sodelovanja in deljenja dobrih praks. Na simpoziju bo potekalo 6 tematskih omizij v dveh sklopih. Na vsakem omizju bodo trije govorci – slovenski profesorji oziroma raziskovalci v tujini – predstavili svoje raziskovalno delo publiki. Omizjem bodo predsedovali profesorji ali raziskovalci iz univerz in raziskovalnih inštitutov v Sloveniji. Odmori se bodo uporabili za navezovanje novih stikov in za pogovore o morebitnem znanstvenem sodelovanju.

Simpozij bo potekal v petek, 23. decembra 2016, in sicer v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova cesta 16, Ljubljana), ki je tudi partner pri organizaciji dogodka.

Prijavnico najdete tukaj.

Program je na voljo tukaj.

vtis_logo_tekst_levo21


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo