Zaposli me, sosed


Avtor: U.S. Datum: 3082 dni nazaj.


1376562240DSCF0755

EU KORAK skupaj z Raziskovalno-izobraževalnim središčem (RIS) Dvorec Rakičan iz Rakična izvajamo europski projekt iz programa Erasmus +, ki se imenuje "Zaposli me, sosed". Osrednja aktivnost projekta je mladinska izmenjava, ki bo potekala, kot rečeno, v Dvorcu Rakičan med 3. in 11. julijem 2015 (9 dni aktivnosti) in povezuje 42 mladih iz Slovenije in Hrvaške.

Ob vseh zabavnih aktivnostih mladi bodo spoznavali sovrstnike iz druge države in morebiti sklepali nova, dolgoročna prijateljstva. Krepili bodo medosebne odnose, spoznavali drugo kulturo, navade, običaje, se učili tuj jezik. Hkrati bodo delili izkušnje mladih na področju zaposlovanja v svoji državi in iskali možnosti zaposlovanja mladih v tujini.
Skozi različne aktivnosti, kot so interaktivna predavanja, delavnice, igranje vlog ter srečanja s predstavniki avstrijske agencije Qualifizierungsagentur Oststeiermark, se mladi bodo seznanili s pravilnim obnašanjem na zaposlitvenem razgovoru, povečali svojo samozavest, pridobili oz. nadgradili komunikacijske in predstavitvene veščine.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo