Želite karierno pot nadaljevati v domovini?


Avtor: U.S. Datum: 1627 dni nazaj.


Spoštovani,

morda ob prehodu v novo leto razmišljate o domovini in nadaljevanju karierne poti na domačih tleh? Potem imamo za vas odlično novico! Priložnosti o delu v Sloveniji lahko z le nekaj kliki preverite že v januarju in se tako kar takoj na začetku leta lotite novih izzivov!

Vabimo vas, da se med 22. in 26. januarjem 2020 udeležite online kariernega sejma in spoznate delodajalce, ki vam lahko ponudijo odlične pogoje za razvoj vaše karierne poti!
Zakaj online karierni sejem?

Obisk online kariernega sejma je enostaven in dostopen tudi v tujini, saj se ga lahko brezplačno udeležite kjerkoli imate internetno povezavo, in z vseh naprav: računalnika, tablice ali mobilnega telefona. S kadroviki boste lahko klepetali povsem anonimno in se boste sami odločili, če in kdaj boste želeli razkriti svojo identiteto.

Optius online karierni sejem bo ponujal veliko kakovostnih delovnih mest v skoraj vseh panogah. Seznam delodajalcev je objavljen tukaj, zato se boste lahko vnaprej odločili, katera podjetja so za vas zanimiva in se boste na razgovor z njimi lahko dobro pripravili. Prav tako se boste lahko prijavili na več pozicij pri različnih delodajalcih.
Informacije in prijava:

Na sejem se prijavite na povezavi sejem.optius.com, kjer si ustvarite profil in lahko dodate življenjepis. Na dan sejma se nato le razgledate med vsemi možnostmi in kontaktirate delodajalce, ki vas zanimajo, številni bodo ponudili tudi priložnosti za študentsko delo

Prijave že potekajo!
O organizatorju

Portal Optius je eden največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev. Z letošnjim letom je portal dobil novo podobo in ime ter veliko izboljšanih funkcionalnosti za še bolj intuitivno, učinkovito in varno uporabo.
PARTNERJI SEJMA


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo