Znani prejemniki nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2017


Avtor: U.S. Datum: 2177 dni nazaj.


V torek, 19. decembra, so v Mariboru podjetjem, zavodom in posameznikom že devetič zapored podelili nagrade Horus v okviru projekta Slovenska nagrada za družbeno odgovornost HORUS 2017. Nagrade in priznanja podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta. S tem projektom želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju. Častni pokrovitelj nagrade je dr. Miro Cerar, predsednik Vlade Republike Slovenije.

Dobitniki nagrad Horus 2017

Dobitniki nagrad Horus 2017

Nagrada Horus je del nacionalne strategije osveščanja za več družbene odgovornosti, ki jo na ta način izvajajo številna strokovno-interesna združenja v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO in PRSS - Slovenskim društvom za odnose z javnostmi.

Nagrado za Podjetnico s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oz. po svetu, je prejela Danica Bojković iz Umaga (Danex - Umag d.o.o.), Hrvaška, sicer ena od "stebrov" slovenske skupnosti in predsednica slovenskega društva v Umagu.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo