24-letna Eva iz Bahrajna: Rekli so mi, da bom morala biti vedno zakrita, ampak …


Avtor: U.S. Datum: 2462 dni nazaj.


Eva Vedlin Gojčič je 24-letnica, po horoskopu je riba in pravi, da je trmasta. Kadar se za nekaj odloči, pri tem vztraja, velikokrat pa želi dokazati tudi svoj prav. Pri tem ne pozabi omeniti, da ji brez podpore, spodbudnih besed in nato tudi fizične prisotnosti partnerja ne bi uspelo.

Eva Vedlin Gojčič s fantom sredi puščave.

Eva Vedlin Gojčič s fantom sredi puščave. Foto: SiolNet

Od začetka ...

Začelo se je s študijem kineziologije v Kopru, pojasnjuje Eva, ki se je za ta študij odločila, ker v resnici ni vedela, kaj študirati. Starši so ji svetovali, naj študira, kar jo veseli, in takrat jo je zelo veselilo igranje odbojke, zato se je odločala med športno fakulteto v Ljubljani, smer kineziologija, in aplikativno kineziologijo v Kopru. V Ljubljani bi morala opravljati sprejemne izpite, pa jih je zaradi priprav na poletno sezono odbojke na mivki "prešpricala". Odločila se je za primorsko univerzo in se vpisala na aplikativno kineziologijo.

Zakaj je vse to pomembno? Če Eva ne bi igrala odbojke in študirala na tej fakulteti, danes verjetno ne bi bila, kjer je. Opravila je vse letnike, se lotila pisanja diplome, ko jo je nekega januarskega popoldneva poklical fant in ji rekel: "Eva, kaj bi rekla, če ti rečem, da ti urejam službo v Bahrajnu?"

Eva mu je seveda rekla, da je nor, ampak ker si je že od nekdaj želela delati v tujini, jo je stvar zanimala. Takoj se je na internetu pozanimala, kje Bahrajn sploh je ... In tako se je začelo.

Delo v Bahrajnu: osebna trenerka in maserka

Fant je namreč našel dekle, Slovenko, ki dela v Bahrajnu in ima svoj fitnes, iskala je osebnega trenerja in maserja. Popolna služba za Evo, ki je poslala življenjepis in vsa potrebna dokazila. Po pogovorih in določenih nalogah je Eva službo dobila, hkrati pa so ji naročili, naj čim prej pride na novo delovno mesto.

Pogovor z njo lahko preberete na spletni strani SiolNET.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo