Sprejem za razstavljalce na Sejmu Masion&Objet


Avtor: slovenci Datum: 2788 dni nazaj.


Pariz - Slovenski veleposlanik v Parizu Andrej Slapničar je v rezidenci pripravil sprejem za slovenske oblikovalce pohištva nakita in notranjih prostorov, ki so razstavljali na prestižnem Masion&Objet sejmu, ki se je te dni potekal v Parizu.

france

Veleposlanik Slapničar je čestital razstavljalcem, ki so bili vsak po svoje v hudi konkurenci na sejmu deležni pozornosti. Slovenski design je zaradi svoje odličnosti, inovativnosti, funkcionalnosti in ekološkosti izdelkov iz leta v leto vse bolj prepoznan. O tem govori tudi letošnja bera slovenskih nagrajencev prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Award, ki jo je letos prejelo kar 11 slovenskih izdelkov: od izpušnih sistemov Akrapovič, Steklarne Hrastnik, Gorenje Slovenija, Donar d.o.o., do lesenih kuhalnic.

paris

Sprejema v rezidenci so se udeležili tudi predstavniki Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris, nekateri francoski arhitekti in notranji designerji ter predstavniki slovenskih podjetij v Franciji.

Na Masion&Objet sejmu so razstavljali Lina furniture, plastika Skaza, oblikovalka Almira Sadar, Gonzaga - Pro, mizarstvo Bolčič, mizarstvo Kraljič, Lutman Design, Eko Saj in Loredana Matkovič.

Vir: Slovensko veleposlaništvo v Franciji (Facebook)


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo