Moja izkustva s slovenskim jezikom


Avtor: U.S. Datum: 2541 dni nazaj.


Založba Fran iz Celovca razpisuje natečaj za zgodbe na temo Moja izkustva s slovenskim jezikom. Udeležence vabi, da zapišejo svoja nenavadna doživetja in izkustva v zvezi z uporabo slovenskega jezika v različnih družbenih okoljih, da ubesedijo dokumentarne, avtobiografske ali anekdotične zgodbe, ki so se dogodile v zadnjih sedemnajstih letih, resnične, izjemne, presenetljive, osupljive, take, da obstrmimo od začudenja.

Prispevkom je možno dodati dokumente, zapiske, fotografije in podobno. K sodelovanju so vabljeni pišoči vseh starosti. Geografskih omejitev ni. Dolžina besedil naj ne presega 7.000 znakov. K sestavkom je potrebno pripisati avtorske podatke (ime, priimek, naslov in leto rojstva). Izbrane prispevke bo Založba Fran uredila, jih jezikovno pregledala in pred objavo v načrtovani knjigi predložila avtoricam in avtorjem v potrditev. Ob izidu knjige prejmejo tri avtorske izvode publikacije in nadaljnje po avtorski ceni.

Prispevke zbirajo do 15. julija 2017 na elektronski naslov jezik@zalozba-fran.com, ali na spletni strani www.zalozba-fran.com/jezik.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo