Prvi otroški slovenski Kickstarter projekt


Avtor: slovenci Datum: 2896 dni nazaj.


24 Hands Stands – Nova stojnica za otroke -  je prvi otroški slovenski projekt na Kickstarterju, saj so ga pripravili otroci stari od 9 do 13 let. Otroci so Kickstarter spoznavali 4 mesece preko društva Tri sestre, kjer so se udeležili delavnice Otroci grejo na Kickstarter. Otroci so nato razvili svojo idejo.

kickstarter_slovenia

Cilj projekta je zbrati dovolj denarja za izdelavo stojnice, ki so jo otroci oblikovali sami s pomočjo arhitekta. Tako so se lahko spoprijeli z vsemi problemi, ki so jih imeli pri prodajo svojih izdelkov na klasični stojnici. Kako bi se lahko zaščiti pred dežjem ob slabem vremenu ali pred soncem, ko pa nimajo strehe? Kako poskrbeti, da se stojnica ne prevrne ob premočnem vetru in kako stojnico enostavno prenašati?

slovenia_kickstarter

Otroci grejo na Kickstarter je serija podjetniških delavnic za otroke, mentorja projekta pa sta slovenski Kickstarter maček Niko Klanjšek in podjetniška mentorica Alenka Kovačič Berčič. S projektom so želeli prebuditi podjetniško žilico pri otrocih. Skozi delavnice so lahko izkusili vse faze priprave na Kickstarter kampanijo. Morda se je bodo v prihodnosti lotili tudi sami.

Prvi otroški slovenski Kickstarter projekt lahko podprete na povezavi.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo