Povezovanje in sodelovanje s Slovenci v tujini


Avtor: U.S. Datum: 1640 dni nazaj.


Na Univerzi v Ljubljani, ki v letošnjem letu praznuje 100-letnico svojega obstoja, si prizadevamo za povezovanje in sodelovanje s Slovenci v tujini na področju znanosti, raziskovanja, izobraževanja in profesionalnega razvoja.

Vsako leto razpisujemo vrsto dodiplomskih, magistrskih in doktorskih študijskih programov, ki pokrivajo vsa študijska področja: umetnost, naravo in tehniko, jezike, družboslovje, humanistiko, zdravje in šport.

Ob kakovostni ponudbi ter izvajanju študijskih programov Univerze v Ljubljani se lahko študenti vključijo tudi v različne obštudijske dejavnosti, preko Kariernih centrov pa nudimo svetovanje o izbiri študija preko Skype ter povezovanje z delodajalci. Ravno tako ponujamo veliko možnosti v okviru izmenjav in poletnih šol.

Želimo si, da bi bile informacije o študiju ter druge priložnosti, ki jih nudimo na Univerzi v Ljubljani, dostopne na več različnih mestih, zato objavljamo informacije zainteresiranim kandidatom ter objavo naše spletne strani (slovenska stran: www.uni-lj.si/studij; angleška stran: www.uni-lj.si/study).

V kolikor ste zainteresirani za prejemanje obvestil s strani Univerze v Ljubljani, vas prosimo za izpolnitev prijave na povezavi.

Za dodatne informacije in gradiva se lahko obrnete na Katjo Cerar, katja.cerar@uni-lj.si.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo