Slovensko društvo v Luksemburgu v leto 2016 z novim logotipom


Avtor: U.S. Datum: 2947 dni nazaj.


V novo leto z novim logotipom

Oktobra 2015 je v okviru Slovenskega društva v Luksemburgu potekal natečaj za nov logotip društva, kjer je bil izbran nov logotip. S pomočjo novega logotipa društva bomo od sedaj še lažje in bolj ponosni obveščali slovensko skupnost v Luksemburgu ter širšo javnost o naših aktivnostih, novostih in vedno svežih dogajanjih.

Avtor Rok Medvešek, študent smeri Vizualno oblikovanje na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, je logotip zasnoval v barvah slovenske zastave. Pod imenom društva so deli sestavljanke, ki jih je moč sestaviti in predstavljajo že znane delce, ki se smiselno in lepo povezujemo. Ko sestavimo delce, sestavljanka še ni končana, kar predstavlja možnost novih povezav in sodelovanj.

barvnofina_mala

Logotip predstavlja prepletenost in sodelovanje, ki ne pomenita zgolj naključnega srečanja, temveč povezanost, enotnost in skladnost slovenske skupnosti v Luksemburgu. Predstavlja vrednote, ki jih bo društvo Slolux še naprej zvesto negovalo in gradilo v prihodnost.

Logotip sem naredil, ker sem hotel pomagati društvu, ki naredi veliko dobrega za Slovence v Luksemburgu (avtor Rok Medvešek)

Naj vas ob tej novoletni preobleki ponovno povabimo, da delite svoje ideje, mnenja, kritike in predloge za še boljše delovanje društva v dobrobit vseh obstoječih in prihodnjih članov. Pišite na info@slolux.eu.

Besedilo: Nina Mazgan


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo