Začel se je tretji Laboratorij bodočnosti


Avtor: U.S. Datum: 1931 dni nazaj.


V Kulturnem domu v Trstu se je danes, v petek, 9. novembra 2018, začel Laboratorij bodočnosti, ki ga že tretje leto zapored organizira ZSŠDI v sodelovanju z ZKB mladi in vrsto drugih ustanov in podjetij. Mladi in manj mladim ponujajo mentorje, motivatorje, navdihujoče uspešne zgodbe in še marsikaj.

Udeleženci jutranjih predavanj Laboratorija bodočnosti v Kulturnem domu v Trstu (FOTODAMJ@N)

Na oder je najprej stopil motivacijski govornik Walter Klinkon. Sledila so 45-minutna predavanja. Zvrstili so se Vuk Cosić, Christian Tosolin, Žan Zupančič, jutranji del pa se bo zaključil s pogovorom z vodjo projekta Esof 2020 - Trst evropska prestolnica znanosti Maio de Simoni, s katero se bodo pogovarjali Majrim Cheber in dijaki slovenskih višjih srednjih šol, ki sodelujejo v oddaji Vklop.

Popoldanske delavnice (začetek ob 15. uri) bodo vodili Antonio Giacomin, Toni Gomišček, Tom Oberdan, Damiana Kralj, Andrej Šik in člani Mittelaba. Ob 18. uri bo v Kulturnem domu tudi nagrajevanje Šport in šola, na katerem bodo sodelovali še Lea Sirk, Žan Papič in Elena Husu. Večer bo sklenil koncert (začetek ob 19.30) skupine Love Guns.

Primorski dnevnik


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo